Kategoriat
Uncategorized

Pitkis

Viikon pitkä takana. Viime viikon vastaavasta jäi jotakin hampaankoloon ja taisinpa saada ne nyt poistettua. Reitti oli suhteellisen tasaista maastoa, josta noin 90% asfalttia (viikko sitten huonompikuntoista hiekkatietä ja metsäpolkua melkein puolet). Ensimmäinen puolikas 41:00 ja toinen 41:08, joten suhteellisen tasavauhtista koko matka (viikko sitten 41:05 ja 42:15, joista viimeinen puolikas melkein kokonaan asfalttia).

Syke pysyi muuten ihan rajoissa, mutta 40 min juoksun jälkeen sykekäyrä on lähtenyt pomppimaan ylös ja alas miten sattuu. Häikkää Polarissa vai pumppu pettää? 65 min kohdilla yritin laittaa sykevyötä paremmin paikoilleen ja viimeiset 15 min sykekäyrä näytti taas ihan normaalilta. Eli varauksin keskisyke sama kuin viikko sitten, eli 136. Keskivauhti 6:18 on sitten vähän nopeampi kuin viikon takainen 6:23.

Hyvillä mielin viikko takana, saldo 4 harjoitusta ja 34 km. Ensi viikko mennään sitten rauhallisemmin, ohjelmassa on kolme kevyttä lenkkiä ja mahdollisesti käyn testaamassa miten coopperi vanhalta mieheltä menee 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s