Kategoriat
Uncategorized

Viikko suoritettu

Nyt on sitten tämän viikon harjoitukset juostu. Tänään oli vuorossa viikon pitkä ja tämän uuden juoksu-urani pisin lenkki ”hurja” 13 km. Tavoitevauhti on sama kuin viikko sitten 6:25 ja totuttuun tapaan alku lähti rullaamaan nopeampaa vauhtia.

Sitten tein todennäköisesti pienen virheen ja lähdin juoksemaan metsäautotietä ja vähän myöhemmin vielä metsäpolkua, kun en halunnut kuluttaa jalkoja pelkästään asfaltilla. Muutama nousu ja huonompi/hitaampi alusta teki sitten tehtävänsä, kun noin 10 km kohdalla matka alkoi painamaan jalkoja ja syke lähti nousemaan. Viimeiset kilometrit piti sitten kiiruhtaa hitaammin ja lopputuloksena 6:23 vauhtinen 136 keskisykkeellä.

Ajallisesti lenkki meni ihan nappiin, mutta loppua kohti hidastuva vauhti vähän sapetti. Mutta pitää yrittää viikon päästä katsoa vähän parempi lenkkimaasto ja aloittaa hitaammin, jos sitten niillä eväillä saisin aikaan tasaisemman ja mielellään loppua päin kiihtyvän vauhdin.

Viikon saldo 4 harjoitusta ja 33 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s