Kategoriat
Uncategorized

Tempoa

Nyt on sitten tämän päivän juoksulenkki takana heti aamusta suoritettuna. Eli viikon toinen treeni, 5 km tempo ja n. 3 km lämmittelyä ja jäähdyttelyä.

Hyvin tuntui tuo vitonen kulkevan, keskivauhti oli 5:09, joka yllätys yllätys oli taas melkein 20 sec nopeampi kuin suunniteltu. Sykkeet katsoin vasta äsken koneelta ja vitosen avg. oli 148 ja max. 161. Nykyistä aerobista kynnystä en tiedä, mutta ennen vanhaan se oli luokkaa 145 ja tämän päivän maksimi mittarilla mitattuna on 183. Vähän jäi sellainen tunne, että kovempaakin olisi voinut mennä. Tosin ei viimeinen kilometri enää mitenkään huippumukavalta tuntunut. Mutta tyytyväinen olen tämän päivän harjoitukseen.

Harjoitusten ja matkan lisäämisen suhteen yritän pitää pään kylmänä, jotten sillä tuhoa hyvin alkanutta juoksuharjoittelua. Samalla tavalla pitäisi varmaankin toimia vauhdin kanssa, mutta syke näyttää antavan mahdollisuuden kovemmalle vauhdille, joten taidan vähän päivittää ohjelmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s