Kategoriat
Uncategorized

Terveet jalat

Päällimmäisenä tämän päivän lenkistä pitää todeta ensimmäiset juoksuaskeleet, jotka tuntuivat vähän omituisilta, kun pitkästä aikaa polvet/jalat eivät vihoitelleet yhtään. Aika jännä tunne juosta terveillä jaloilla 🙂 katsotaan nyt mitä vikaa seuraavaksi tulee vastaan.

Ohjelmassa oli kevyt 35 min juoksu 6:25 keskivauhdilla, mutta toteutus olikin sitten 6:06. Varmaankin nämä kevyet lenkit pitäisi vetää lähempänä samaa vauhtia kuin viikon pitkäkin, mutta viimeisen parin viikon aikana tapana on ollut juosta 15-20 sec/km nopeampaa, kun se nyt vaan tuntuu helpolta ja syke on pysynyt alhaisena. Tosin tänään en huolinut sykevyötä matkalle mukaan, joten ihan fiilispohjalla mentiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s