Kategoriat
Uncategorized

Uutta ja vanhaa

Viikko maaseudulla lomailua takana. Matkalla löysin myös vanhan kenkäpussin, jonka muistaakseni sain joskus yli 15 vuotta sitten ostaessani ensimmäiset DS Trainerit.

Kengät taisivat olla samaa värisävyä pussin kanssa, mutta nopeasti googlatessa en kyllä kenkiä löytänyt. Kuitenkin siinä samassa kuvassa on vanha pussi ja uudet DS:ät, jotka eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä minulla käytössä.

Kun tuossa keväällä innostuin aloittamaan juoksemisen uudelleen, hankin sen enempää ajattelematta tai viisaammilta kyselemättä DS:ät. Olihan ne hyvät kengät silloin toistakymmentä vuotta sitten 🙂

Alku meni ihan hyvin, mutta sitten polvien sisäsyrjät alkoivat kipeytymään liiasta rasituksesta ja lisäksi osasyyllisenä oli varmaankin nykyisille kiloille ja juoksuvauhdille sopimaton tai ei tarpeeksi vaimennettu kenkä.

Nyt polvikivut näyttävät selätetyiltä ja pääasiassa lenkeillä jalasta löytyvät Niken AirSpanit tai New Balancen 1063. DS on kyllä mukava, kevyt ja rullaava kenkä, mutta ei tosiaankaan vielä sopiva nykyiselle vauhdille. Mutta toivottavasti niitäkin vielä joskus pystyy käyttämään.

Tulevan viikon ohjelma

  1. Kevyt 5-6 km
  2. Tempo 5 km + lämmittelyt (yhteensä 8 km)
  3. Kevyt 5-6 km
  4. ja viikon pitkä PK näyttäisi nyt olevan jo 13 km.

Juoksua yhteensä 31-33 km, Saa nähdä miten miehen käy. Ja tänään on oikeasti lepopäivä juoksusta. Olen nyt varmistanut sen kahdella Fostersilla ja kolmaskin saattaa vielä alas mennä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s