Kategoriat
Uncategorized

Ei se ollutkaan vapaa…

…päivä. Tällä viikolla reissussa ollessani olen pyöritellyt hieman harjoitusohjelmaa paremmin muuhun ohjelmaan sopivaksi. Alun perin viikon pitkä lenkki oli tarkoitus tehdä huomenna, mutta kertaalleen päätin sen jo siirtää lauantaiksi. Hieman vihoitteleva polvi ja kunnon sade saivat minut kuitenkin siirtymään alkuperäiseen suunnitelmaan, kunnes päätin sittenkin juosta lenkin tänään.

Tuo meikäläisen pitkä lenkki ei ole vielä kovinkaan pitkä ja sen ajoittaminen ei vaadi suurempaa valmistautumista, joten juoksen-en juokse jahkailukaan ei aiheuta ongelmia.

Eli ei muuta kuin sykevyö ja gps-pod paikoilleen ja ohjelman mukaisesti 11 km, 6:25 vauhdilla mars mars. Sade olikin hieman aiemmin tauonnut, joten mukavan happirikkaassa ja sopivan lämpöisessä kelissä juosten eteenpäin.

Opettelen nykyisin juoksemaan enemmän tunteen avulla ja vilkuilen vähemmän sykemittaria. Nyt yritän virittää itseni sopivaan etenemisvauhtiin ja välillä katson mittarista miten menee, mutta sykkeestä yritän olla välittämättä sen kummemmin, kunhan ei ala paukkumaan liian korkealla. Sykettä voi sitten tarkemmin ihmetellä myöhemmin, kun analysoin harjoituksen tietokoneelta.

Ensimmäinen puolikas meni ihan ok kääntöpaikalle 34:52/133 avg sykkeellä. Toisella puolikkaalla alkoi taas satamaan ja muutama alkumatkan mukava alamäki muuttui paluumatkalla ylämäeksi ja toinen puolika meni hieman hitaammin 35:18 ja koko matka 1.10:10/ 135 avg. Joten ihan suunnitelman mukaisesti tämäkin kulki ja fiilikset on hyvät.

Viikon saldo, 4 harjoitusta 30 km.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s